FAQ

Ik ben geïnteresseerd in een shoot, wat nu?
Wat super leuk dat je een shoot wilt doen! Als je me een berichtje stuurt, gaan we kijken welk pakket je wilt en waar en wanneer we kunnen afspreken. Je kunt me mailen, bellen, of whatsappen. Je mag me ook altijd een DM sturen via Instagram. Zodra we een datum gepland hebben stuur ik je een factuur en staat die datum voor je vast.
Wat moet ik aan tijdens een shoot?
Ik hou zelf erg van aardetinten, die doen het altijd erg goed op de foto. Mooie bloemenprintjes zijn tof, maar Disney prints en heel felle kleuren echt niet. Met z'n allen de kleuren een beetje op elkaar afgestemd is heel mooi, maar alsjeblieft niet allemaal een wit shirt en een spijkerbroek aan!
Wanneer krijg ik de foto's?
Mijn streven is om je binnen een paar dagen een kleine preview te sturen. Als ik alle foto's geslecteerd en bewerkt heb (meestal binnen 14 dagen) stuur ik je een link naar een mooie online gallery. Daar kun je je favorieten aangeven en zodra je dat gedaan hebt, geef ik die foto's nog een laatste check en zet ik ze open voor download. Je kunt de foto's altijd in HR (hoge resolutie) en in webversie downloaden.
Ik ben totaal niet fotogeniek, help!
Veel mensen vinden het wel even ongemakkelijk, zo ineens voor de camera, maar ik vraag jullie vooral om met elkaar bezig te zijn en geef je kleine opdrachtjes, zodat ik jullie echt kan fotograferen hoe je bent met elkaar en niet alleen cheesy in de camera kijkend.
Wat als het echt heel slecht weer is?
Bij flinke regen kan de (buiten)shoot helaas niet doorgaan en gaan we op zoek naar een andere datum.
Worden de foto's die van mij gemaakt zijn online gedeeld?
Niet als jij dat echt niet wilt, maar ik zou dat natuurlijk wel super jammer vinden. Dit moet je dan van te voren even via de mail aangeven, doe je dit niet, dan kan ik je foto's wel gebruiken voor bijvoorbeeld mijn website of Social Media.
error: Content is protected !!