REVIEWS
Gezinsshoot Zoetermeer Review
Patty
"Caroline maakt prachtige foto's. Ondanks dat we niet heel graag voor de camera staan, heeft ze een hele mooie, spontane fotoreeks van ons gezin gemaakt. Contact verloopt heel soepel en de kwaliteit is super. Caroline denkt fijn mee. We hebben de foto's snel ontvangen. Heel blij mee!"
Bekijk meer
REVIEWS
Newborn baby shoot review
Marleen
"Wij hebben de newbornreportage door Caroline als zeer fijn en ontspannen ervaren. Met zelf een achtergrond in de fotografie heb ik weinig foto’s van mezelf en ons mannetje en wat is het dan fijn om zulke mooie foto’s te ontvangen. Er was alle tijd voor een voedings- en verschoningsmomentje, wat ook prachtige foto’s heeft opgeleverd. We hopen zeer binnenkort weer een beroep op haar te mogen/kunnen doen!"
Bekijk meer
REVIEWS
Gezinsfotografie in Oostvoorne
Lindi
"Foto's maken met Caroline is zo ontspannen dat het gewoon niet kan mislukken. Het resultaat is keer op keer schitterend."
Bekijk meer
REVIEWS
Loveshoot Vlaardingen Review
Wies
"Wat hebben ik en mijn vriend een fijne shoot gehad met Caroline. Eerst was mijn vriend een beetje huiverig want hij houdt er helemaal niet van om op de foto te gaan maar na ongeveer 5 minuten had Caroline ons zo op ons gemak dat we niet eens meer door hadden dat ze er was. We zijn zo blij met het resultaat dat we ook een newbornshoot hebben ingepland. Een shoot bij Caroline is echt de investering waard want je hebt er je hele leven zo veel plezier van!"
Bekijk meer
REVIEWS
Familieshoot Vlaardingen
Brianne
"Ik heb er best een hekel aan om voor de camera te staan, maar Caroline stelt je heel snel op je gemak. Wat zijn er blij met het eindresultaat van onze gezinsshoot. Ontspannen, warme, liefdevolle foto’s zijn het geworden!"
Bekijk meer
REVIEWS
Newbornshoot Papendrecht
Kim
"Onze newbornshoot bij Caar Fotografie was een ontspannen en enorm fijne ervaring. De rust die Caroline uitstraalt stelt je op je gemak en je hebt bijna niet eens het gevoel dat je op de foto gaat! Haar stijl van fotografie en afgemaakt met de warme prachtige bewerking was precies de spijker op z’n kop voor ons."
Bekijk meer
REVIEWS
Bruiloft Rotterdam De Machinist Review
Joanne & Wouter
"Caroline heeft op onze bruiloft foto's gemaakt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ze wist mooie momenten op een natuurlijk manier vast te leggen en miste ook de kleine details niet. Daarnaast is ze een fijn mens en was ze onopvallend aanwezig maar wist ze ook een groepsfoto met veel mensen in goede banen te leiden. Kortom erg blij en tevreden!"
Bekijk meer
REVIEWS
Pregnancy shoot Zwangerschap Maassluis
Sanne
"Caroline maakt prachtige foto's. Ongedwongen en met super leuke ideeën. Het resultaat van onze pregnancy shoot zijn we nog steeds dolgelukkig mee. Een echte aanrader!"
Bekijk meer

portfolio

MIJN

Homeslider3

Wil je meer weten?

NEEM CONTACT OP

error: Content is protected !!