Portretten met een zwarte achtergrond

Als je een portretstoot bij me boekt, heb je waarschijnlijk een beetje een idee in je hoofd met hoe je wilt dat de foto’s er uit komen te zien, welke sfeer de foto’s moeten hebben. Hierin is je kledingkeuze heel erg bepalend. Welke sfeer wil je dat de foto krijgt? Wat past goed in jouw interieur? Hieronder geef ik je een paar kledingtips om de verschillende sferen in de foto’s te creëren.

Donker

Wil je dit effect? Kies dan voor een donker blauw/grijs/zwart shirt of trui. Iets met een kantje of roezeltje is ook erg mooi!

Licht

Wil je dit effect? Kies dan voor een licht shirt, blouse of trui, liever niet spierwit, maar ecru of beige. Iets met kant, grof gebreid, of mooi bewerkt doen het altijd erg goed op een portret!

Kleur

Wil je dit effect? Kies dan voor een shirt, blouse of trui in een aardetint, bruin/rood/oudroze/oker. Iets met knoopjes, een leuke structuur of een mooi kraagje is prachtig voor zo'n foto!

Huid

Wil je dit effect? Kies er dan voor om de foto zonder shirt te doen. Neem voor de zekerheid wel een andere optie mee! Dat bloemenkransje mag je trouwens gewoon lenen!

Portret meisje 2 jaar zwarte achtergrond
Portret meisje lichte achtergrond Schiedam

Meer info

Boek een portretshoot

Portfolio

Portretten

Boeken

SHARE THIS STORY
error: Content is protected !!